Samenwerking op basis van vastgoedkennis

Kennis, kwaliteit, expertise en ondernemerschap: de kenmerken van samenwerking met NGM Development voor ondernemers in nationaal en internationaal vastgoed. We analyseren vastgoedrisico's vanuit onze vastgoedexpertise. Dat is onze kwaliteit. We analyseren en beheersen vastgoedrisico's vanuit onze vastgoedkennis. Dat is onze kracht. We maken daarbij altijd gebruik van een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk.
Opvallend en onderscheidend is onze marktgerichte benadering: wij toetsen samenwerking op realiteitszin en haalbaarheid. Kwaliteit, ervaring en onafhankelijkheid maken het verschil.

Partner 

We kunnen u ondersteunen als partner. Wanneer u met ons een partnership aangaat, richten wij ons op advisering, begeleiding en bemiddeling bij uw strategische transacties. Als partner houden we ons wat meer op de achtergrond, maar staan altijd voor u klaar. We streven samen met u naar succes!

Partnership met NGM Development begint met een grote kennis van de vastgoedwereld én kennis van de vastgoedmarkt. Die hebben we. Partnership met NGM Development vraagt inzicht om vastgoedrisico's te analyseren. Dat kunnen we. Partnership met NGM Development doet een beroep op de mentaliteit van de pure ondernemer. Dat zijn we!